You are here: Printmax.nl Over Ons

Printmax

 

  
0 Producten, totaal €0
 

PrintMax

E-mail Print PDF

wij zijn een gemotiveerd team bestaande uit medewerkers welke ruim 21 jaar ervaring hebben in de grafische industrie, de vervaardigig van verpakkingsmaterialen, de optische media en e-commerce.Ons concept is gebaseerd op online verkoop van hoogwaardig drukwerk, verpakkingen en informatiedragers.


Door de standaardisering van ons assortiment kunnen wij u de goedkoopste aanbieding maken zonder op de kwaliteit te hoeven inboeten.
Ook wij letten op de duurzaamheid en maatschappelijk verantwoording en bieden daarom een groot deel van ons assortiment aan op basis van 100% gerecyclede grondstoffen, CTP-belichting waarbij nagenoeg geen emissie plaatsvind zowel in het water alsook in de lucht, maar ook bieden wij de mogelijkheid om te kiezen voor bedrukking met inkten welke gebaseerd zijn op plantaardige stoffen, waarbij de chemische belasting voor het milieu tot een minimum gereduceerd is.
De drukkerijen waarmee wij samenwerken gebruiken allemaal FSC gecertificeerd papier en velen van hen werken geheel volgens de FCS normeringen.  

 

Toon alle producten

Klantenservice

InloggenItem1

Item2

Item 3

Item 4